Auton: dé KOA specialist bij FloraHolland

Tegenwoordig kunt u op de bloemenveiling dagelijks Kopen op Afstand (KOA) zonder dat u fysiek in de veilingzaal aanwezig hoeft te zijn. U kunt uw inkopen doen vanachter uw computer, mits deze aan de juiste eisen voldoet.

Auton, gespecialiseerd in het inrichten van KOA werkplekken bij FloraHolland, weet als geen ander wat de benodigdheden zijn om probleemloos te kunnen kopen of afstand.

KOA

Wat zijn de KOA werkplekeisen dan?

De KOA software stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het besturingsprogramma op uw computer in combinatie met de hardware en de netwerkverbinding. Voor een KOA werkplek zijn een aantal vereisten om ervoor te zorgen dat het systeem soepel werkt. Uiteraard begint het met een goed werkende computer, een betrouwbaar besturingssysteem en een snelle internetverbinding. In veel gevallen kan Auton ervoor zorgen dat de verbinding via het glasvezelnetwerk van de veilinglocatie loopt. Dit is betrouwbaarder dan een draadloze verbinding.

Op de website van Royal Flora Holland is na te lezen wat de minimale systeemeisen voor Kopen op Afstand zijn. U kunt zien welke processor, hoeveel geheugen, welke Windows versie, hoeveel schijfruimte, welke aansluitingen en welke overige benodigdheden noodzakelijk zijn om de werkplek te realiseren. Ook leest u hier de laatste systeemeisen en welke Windows versies of PC’s niet (meer) voldoen aan de eisen.

Auton realiseert uw KOA werkplek van A tot Z

Geen tijd om u te verdiepen in de vereisten van een KOA werkplek? Schakel dan Auton in.

Auton heeft voor vele bedrijven op de bloemenveiling een KOA werkplek gerealiseerd, waardoor zij nu op afstand kunnen inkopen. Zo’n werkplek bestaat uit één of meer beeldschermen, een verdeelscherm, een muis, een toetsenbord en een koptelefoon. Desgewenst kan er een knop aan het bureau worden geïnstalleerd die de koper in staat stelt snel te handelen tijdens de veiling. Na de inkoop gebruikt u dezelfde werkplek voor het verkopen, bestellen en het uitvoeren van andere taken. Alles op één werkplek dus.

Auton biedt maatwerk. Alle onderdelen van de werkplek kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Benieuwd naar wat Auton voor u kan betekenen of wilt u gelijk een vrijblijvende prijsopgave voor een KOA werkplek?

Neem dan gerust contact met ons op.

Onze klanten

Ook op zoek naar een IT Partner?

Wij denken alleen in oplossingen. Geen IT vraag is ons te gek.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ken je de Auton-familie al?

Auton is een familiebedrijf, maar ook onze collega’s zien wij bijna als familie.