Auton, al 30 jaar een begrip in automatiseringsland

Auton family

Graham Belet, eigenaar van Auton, heeft de familie-waarden sinds zijn in dienst treden in 2010 met de paplepel ingegoten gekregen door oprichter Roel Naves. Deze startte het bedrijf in 1989 vanuit een interesse in techniek en een interesse om anderen iets bij te brengen. Dat laatste komt omdat de oprichter daarvoor altijd in het onderwijs werkzaam was.

De naam auton brengt AUTomatisering en ONdersteuning- samen.

Hoewel het bedrijf in Katwijk inmiddels een stuk groter is geworden is de passie voor het geven van ondersteuning en advies met betrekking tot bedrijfsautomatisering in de afgelopen jaren nooit veranderd. Het doel van Auton is dan ook nog steeds het ondersteunen van de klant bij de aanschaf, de installatie en het beheren van de IT werkplek. En nog steeds bestaat het klantenbestand hoofdzakelijk uit bedrijven binnen de bloemenbranche.

Ook de mentaliteit van toen is vergelijkbaar met die van nu. De inmiddels zeven werknemers zijn nuchtere, harde werkers en hebben  allemaal hetzelfde doel voor ogen: namelijk de klant zo goed mogelijk helpen hun bedrijf te runnen door alle IT zorgen uit handen te nemen.

De dienstverlening is gericht op betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Onze medewerkers handelen oplossingsgericht en pro-actief en staan 24/7 voor u klaar. Bij storingen zijn we gebrand op het bieden van een oplossing zodat u weer verder kunt.

Benieuwd wat Auton voor uw bedrijf kan betekenen qua producten of advies?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze klanten

Ook op zoek naar een IT Partner?

Wij denken alleen in oplossingen. Geen IT vraag is ons te gek.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ken je de Auton-familie al?

Auton is een familiebedrijf, maar ook onze collega’s zien wij bijna als familie.