Ook een stabiel netwerk en infrastructuur? Bel Auton!

Auton levert een blijvend stabiel IT netwerk en infrastructuur

IT is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijna alles binnen de bedrijfsvoering gaat via e-mail, digitale boekhoudsystemen en de cloud. Zelfs bellen gaat tegenwoordig vaak via internet.

Een behoorlijke ramp natuurlijk, als op een dag het netwerk even niet werkt en uw bedrijfsvoerig daardoor tijdelijk stil komt te liggen.

Gelukkig biedt Auton al 30 jaar de oplossing voor een stabiel netwerk en een perfecte infrastructuur. Auton begrijpt wat de klant nodig heeft en biedt niet alleen hardware en losse producten als beveiligingscamera’s en computers, maar legt in veel gevallen de hele IT-infrastructuur bij de klant aan. Uiteraard zorgt Auton er ook voor dat de server en het netwerk goed beheerd worden, plegen zij onderhoud en zijn de medewerkers altijd (ook ’s nachts) beschikbaar om een eventuele storing te verhelpen.

Naast het leveren van producten bestaat een groot deel van de werkzaamheden uit het ondersteunen en adviseren van klanten bij de implementatie en het onderhoud van de gehele IT-inrichting, zodat het IT netwerk en de infrastructuur altijd stabiel en veilig zijn.

Ook toe aan een allround IT werkomgeving van Auton met een stabiel netwerk en een goed werkende infrastructuur?

Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Ook op zoek naar een IT Partner?

Wij denken alleen in oplossingen. Geen IT vraag is ons te gek.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ken je de Auton-familie al?

Auton is een familiebedrijf, maar ook onze collega’s zien wij bijna als familie.