De Auton PC voor continue bedrijfsvoering

De Auton PC

Naast een aantal computers van bekende merken, biedt Auton ook een eigen computersysteem aan. Naast dat deze Auton computers een langere levensduur hebben dan een gemiddelde computer, is deze ook uitgevoerd met de snelste componenten op de markt en is de klant zo verzekerd van een echte alleskunner.

De computer wordt bij Auton geassembleerd en ondergaat hier een langdurige stresstest. Hierna zetten wij alle programma’s over en zorgen dat u er de volgende dag al mee aan de slag kunt.

Wij assembleren de computer zelf zodat deze volledig naar uw wensen aan te passen is.  Op de  Auton PC’s geven wij 3 jaar volledige garantie.

Aubade Office lijn

Naast de Auton PC heeft Auton de Aubade Office lijn uitgebracht. Dit is een zakelijke computer, lichter dan een Auton computer, maar voldoet goed aan de eisen voor het dagelijks gebruik op kantoor. Deze door Auton gebouwde computer heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en kan door ons zelf gerepareerd worden. De service en support bij een storing ligt dan ook bij Auton.

PC van de fabrikant

Naast eigen PC’s verkoopt Auton ook andere merken, met name van het merk Lenovo. Hiervan hebben wij dan ook een aantal typen op voorraad. Deze modellen bieden een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Reparatie gaat echter via de fabrikant, wat een iets langere wachttijd met zich meebrengt.

Laptops

Auton verkoopt ook laptops. Het assortiment wijzigt snel, want de technologie staat natuurlijk nooit stil. Voor een advies op maat, bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Uiteraard installeert Auton de benodigde software en het besturingssysteem, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Wilt u meer informatie over onze laptops en computers of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Onze klanten

Ook op zoek naar een IT Partner?

Wij denken alleen in oplossingen. Geen IT vraag is ons te gek.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ken je de Auton-familie al?

Auton is een familiebedrijf, maar ook onze collega’s zien wij bijna als familie.