ESET

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten waarmee we bedrijven en consumenten helpen bij het beveiligen van hun volledige digitale wereld. 

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke ‘’in-the-wild’’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003.

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen, volledige ondersteuning bieden en dagelijks kennis en inzichten over het Nederlandse IT-security landschap delen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.

Er verandert veel in de wereld. ESET’s aspiraties, filosofie en waarden blijven echter altijd hetzelfde: een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland waarin iedereen optimaal geniet van veilige technologie.

Onze klanten

Ook op zoek naar een IT Partner?

Wij denken alleen in oplossingen. Geen IT vraag is ons te gek.
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ken je de Auton-familie al?

Auton is een familiebedrijf, maar ook onze collega’s zien wij bijna als familie.