Advies

Advies

ICT is steeds meer een hoofdrol gaan spelen in het bedrijfsleven. Zelfs zoveel dat de bedrijven afhankelijk zijn van ICT. Door deze ontwikkeling wordt automatisering steeds ingewikkelder hetgeen noodzaakt tot structuur en specialisatie.

De invoering en beheer van besturingssystemen en de zaken die daarbij komen kijken zijn gespecialiseerd werk dat meer vraagt dan uitsluitend technische kennis. Een juiste voorbereiding en een optimale coördinatie zijn essentieel geworden voor een succesvolle invoering van een nieuw systeem en voor het beheer van netwerken en netwerkproducten. Wat ook steeds meer aandacht vraagt is netwerk- en data-beveiliging, dit door de ontwikkeling van internet en intranet. Zo is deze beveiliging ook een vakgebied geworden waarbij professionele kennis wel een minimale vereiste is.

 

advies2

 

 

Om deze redenen is het belangrijk voor uw bedrijf om een goede adviseur te hebben. Auton ziet het als een belangrijke taak om bij besluiten over automatisering advies te geven. Advies kan gegeven worden door middel van een onderzoek naar hoe de ICT in uw bedrijf werkt. Dit advies kan invloed hebben op de manier waarop u uw netwerk van computers in uw bedrijf wilt aanleggen, wat de mogelijkheden daarin voor u zijn, welke programma’s voor u van toepassing zijn en hoe deze ingesteld dienen te worden zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

De kwaliteit van Auton is dat wij op een gemakkelijke manier u willen begeleiden in uw ICT zaken. Door de service, adviezen en producten willen wij u een duidelijk overzicht geven van uw automatisering. We kunnen voor u inventariseren hoe uw huidige automatisering in elkaar steekt, hoe de beveiliging in uw netwerk geregeld is en we kunnen u adviseren over een mogelijke omzetting naar een nieuwe Windows-versie. Dit zijn voorbeelden van gebieden waar Auton u bij kan helpen en ruime kennis over bezit. Zo maken wij het mogelijk dat ICT voor iedereen toegankelijk kan zijn, hoe en wanneer u het wilt.

Wilt u ook advies van Auton? Neem dan eens contact met ons op, wij staan u graag te woord.